Ofte stillede spørgsmål

I udgangspunktet ønsker Learning Languages at fokusere på privatpersoner under uddannelse, herunder børn i udskolingen og gymnasieelever. Skulle tilfældet være, at du ikke er under uddannelse, men alligevel kunne ønske dig sprogundervisning, så send en helt uforpligtende forespørgsel gennem vores kontaktformular, som findes her:

Hos Learning Languages har vi særligt stor faglighed og ekspertise indenfor undervisning, idet den afholdes af Helle Munch-Hansen (CEO), som har 22 års erfaring som underviser i engelsk og fransk i gymnasieskolen.

Desuden tilbyder Learning Languages, at undervisningen enten kan foregå i din bolig eller hjemme på Learning Languages’ adresse nord for Aarhus.

Ved ønske om undervisning på din bopæl vil der pålægges et kørselsgebyr på 5,- DKK pr. kørt kilometer.

Vi aftaler én mødegang (60 minutter). Her vil vi snakke os frem til dine behov for undervisning samt diskutere antallet af undervisningstimer, der er realistisk i første omgang. Du vil herefter blive præsenteret for et tilbud.

Hos Learning Languages kan man til enhver tid tilkøbe ekstra undervisning efter afsluttede undervisningsforløb.

Hos Learning Languages tilpasses undervisningen den enkelte kunde. På den måde sikrer vi os, at du får det bedste tilbud. Derfor kan vi først komme med et tilbud efter én mødegang.

Med fjernundervisning kan du sidde i dit hjem og få undervisning over Skype. Det vil til enhver tid anbefales at få almindelig undervisning ved fysisk tilstedeværelse. Der vil selvfølgelig kunne være tilfælde, hvor det ikke er muligt og fjernundervisning kan være et smart alternativ.

Gennem fjernundervisning har vi mulighed for at gennemføre almindelig undervisning til en vis grad.