Det siger kunderne om LearningLanguages

Kan man købe et hus i Frankrig og flytte dertil når man kun kan sige ”Merci” på fransk? Det gjorde jeg, samtidig med at jeg fik eneundervisning af Helle Munch-Hansen over Skype 2-3 gange om ugen. I løbet af 8 måneder tog jeg 60 timers fransklektioner.

Efter 40 timers lektioner havde jeg en 1-times møde med en dame fra kommunen om dagplejepladser. Dette var en utrolig stor sejer. Jeg kunne intet fransk da jeg flyttede til Frankrig, men bare efter 8 måneders ene-undervisning kan jeg nu snakke med naboerne, handle ind, ringe til kundeservice, og føre korte samtaler med dagplejeren og andre lokale fransktalende personer.

Helle Munch-Hansen er utrolig talentfuld til at lære fra sig og undervise. Hendes entusiasme for det franske sprog og alt det franske vil ingen ende tage og smitter oven i købet over på hendes kursister. Desuden har hun også god humor, er punktlig og har en varm betryggende personlighed.

Jeg kan kun give Helle Munch-Hansen min varmeste anbefaling og tak.

Lina Lernevall, 33 år bosat i Frankrig


Hej Helle

Jeg er allerede tilmeldt, så jeg er klar på at deltage - både online og med fremmøde.

Kæmpe kadeau til dig og din undervisning online. Jeg synes du får det til at fungere rigtig godt og med god interaktion. Jeg har siddet til en del onlineundervisning i den seneste tid og du er klart den der har fået det til at fungere bedst.

Mvh Nanna, 23. januar 2021


Hej Helle

Nu skriver vi på dansk, da det er det næste sprog. :-)

1000 tak for et godt kursus. Du har været en fantastisk underviser. Du formår at give mig den fornødne tryghed og få mig til at fokusere på det nødvendige.

Jeg var nervøs da jeg startede, da jeg tidligere har haft meget hårde lærere tidligere. Det fik du ændret på. :-)

Du er bare så god. Tak for alt, og god vind fremover.

Kærlig hilsen May, 21. november 2020